Tidligere falckredder får økonomisk håndsrækning 

I en lang årrække har den tidligere falckredder Erik Schack kæmpet med de fysiske, mentale og økonomiske følger fra den alvorlige ulykke, som fandt sted på havnen i Strandby i 2014. Nu modtager han en økonomisk håndsrækning fra nordjyske Melsen Fonden, der donerer et månedligt beløb for at give Erik Schack og familien større økonomisk tryghed og frihed.

I næsten ti år har den tidligere falckredder Erik Schack kæmpet med følgerne fra den alvorlige ulykke, der i 2014 fandt sted på havnen i Strandby. Ulykken, hvor Erik Schack som indsatsleder tog del i en redningsaktion, har haft så store konsekvenser, at han i dag er hjerneskadet, halvsidig lammet og plaget af daglige smerter.

Siden ulykken har Erik Schack udover de fysiske og mentale følger også kæmpet en lang økonomisk kamp for at få udbetalt erstatning for tabt erhvervsevne. Nu er der imidlertid en økonomisk håndsrækning på vej fra nordjyske Melsen Fonden, der frem til udgangen af 2024 donerer 20.000 kroner om måneden til den tidligere falckredder.

-  Jeg er enormt rørt over den støtte, jeg har modtaget fra Melsen Fonden, som kommer til at gøre en stor forskel for mig. For nylig måtte jeg sælge mit hus for at få økonomien til at hænge sammen, så donationen er en kæmpe hjælp, der giver mig mere ro omkring min økonomiske situation, og det er jeg utrolig taknemmelig for, siger Erik Schack.

Det var en ven af Erik Schack, der opfordrede ham til at søge støtte hos Melsen Fonden, og hos den nordjyske fond var man ikke i tvivl om, at man ønskede at hjælpe med et økonomisk bidrag:

- Det er en stor glæde for os, at vi i Melsen Fonden har mulighed for at støtte enkeltpersoner, der uforskyldt er kommet i økonomisk nød. Derfor er det også helt naturligt for os at give en økonomisk håndsrækning til Erik Schack, som i hans forsøg på at hjælpe andre mennesker havnede i denne ulykkelige situation. Vi håber, at donationen kan bidrage til en større økonomisk tryghed og frihed til gavn for både Erik og familien, siger Anker Laden-Andersen, der er bestyrelsesformand i Melsen Fonden.

Foruden at yde økonomisk støtte til enkeltpersoner, donerer Melsen Fonden også økonomiske bidrag til blandt andre sundhedsvæsnet samt organisationer og foreninger i Nordjylland.

IMG 7313